Ny design og tilbud på vår hjemmeside

Samipath feirer at vi går over i våre 20 år i eksistens med ny nettside før jul. Vi holder på å utarbeide en ny og mer brukervennlig hjemmeside med masse nye muligheter. Siden skal ha alle våres tidligere kategorier, men det vil også komme nettbutikk, utleie av utstyr, overnattingstilbud, ekspedisjonsturer og mye mer. Vi regner med at første utkast vil være tilgjengelig på nettet i løp av denne uken eller tidlig neste uke, men den vil ikke være ferdig før ut på nyåret. Den vil bli jobbet med kontinuerlig frem til mars hvor vi håper på at alle små tingene som alltid dukker opp i en slik prosess vil være ordnet. Vi gleder oss masse og håper på at dette vil være til stor nytte for alle dere som bruker våre tjenester. Takk for tillitten så langt og en riktig god adventstid til alle dere.

en_GB