Juletilbud 2023

Juletilbud1) Hundekjøring med Saiggas kennel. Det vil være mulig å bli med på en treningsrunde – der man enten tar å kjører selv eller sitter i sleden… eller så er det mulig å bli med på en litt lengere tur. Det vil være krav til bekledning, men alt annet vil bli tatt hånd om før turen. det vil gis en skikkelig innføring i sikkerhet og hundens natur. Børge og Berit Astrid har en kennel med topptrente formel1 hunder som har deltatt på utallige konkurranser. Opplevelsen vil være en du garantert ikke vil glemme. Det vil bli laget tilbud med mer informasjon innen kort tid.

Juletilbud2) Sauna og stamp på vår villmarkscamp i Vullosnjarga. Dette er et tilbud som garantert vil få deg til å slappe av i juletiden. Vi fyrer opp stampen og saunaen i god tid slik at den vil være god og varm når dere kommer. Mer informasjon om tilbudet vil komme innen kort tid.

en_GB