• Hjem
  • >
  • Jobb
  • >
  • Samipath søker etter ungdom til sommerarbeidere i perioden juni til august/september.

Samipath søker etter ungdom til sommerarbeidere i perioden juni til august/september.

Samipath har sin hovedsesong på sommerhalvåret og dermed har vi behov for flere arbeidere. Vi søker etter ungdom som har lyst å jobbe i et variert arbeidsmiljø med mange spennende utfordringer.

Vi søker først og fremst etter ungdom som har lyst på en sommerjobb, men vi har alltid bruk for tilkallingsvikarer så om du har tid og mulighet, samt har lyst til å jobbe i firma i vekst så er du hjertelig velkommen til å søke.

Samipath har driftet siden 2001, men det var først i 2019 at vi bestemte oss for å ta steget ut og bli et helårsfirma som jobber med jakt, fiske, catering, arrangement, team building og så mye mer. Samipath håper på å kunne inspirere til at flere unge starter med grûnderskap i bygda og dermed blir våre samarbeidspartnere på sikt.

Litt om aktivitetene: Samipath holder på å utvikle en butikk i badjenajarga, vi holder på å renovere et lagerbygg, vi har også et lite lokale på sapmi parken der vi selger turer til våre gjester, utleie av utstyr, overnatting, vi tilrettelegger turer, drive med catering, guide gjester og har mye vedlikeholdsarbeid som skjer ukentlig. Dette er bare for å nevne noe.

Til jobben så søker vi etter noen som er punktlig, arbeidsvillig, kundevennlig, behersker salg, behersker flere språk, kan skru/snekre/lage mat, er en som lærer fort og er villig til å omstille relativt fort til nye arbeidsoppgaver. Det er ikke et krav at du skal kunne alt, vi har behov for folk i alle sektorer av samipath sin drift. Så om du sender inn en søknad så håper vi på at du understreker hva du kan jobbe med.

Det er et pluss om vikaren har billappen, har erfaring fra turisme fra før og noen kurs eller lignende som firmaet kan ha behov for.

Vi har samarbeid med ProAdepto som vil stå for HMS`n i bedriften.

Rutinene for arbeidet er noe som vil bli utarbeidet før og redigert underveis.

Sammol Nystad vil være deres nærmeste sjef og han som koordinerer den daglige drifta. Han vil være den som gir oppfølging og setter opp arbeidstidene.

Samipath er en liten bedrift med få ansatte. Derfor vil vi gå igjennom det meste av driften den første dagen. Gjennomgangen vil bli gjort sammen med Sammol.

orginal søknadstekst og noe mer informasjon på https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger/stilling/c893b725-5c47-488d-aa1f-65d037279ea2

flåten samipath badestamp
samipath flåte med badestamp
utleielokalet samipath konfimasjon
sommerflåten samipath karasjok båtturer
samipath flåten av elvebåter
transport av gjester til fisketur på vidda
transport av turister på fisketur på finnmarksvidda