Om Samipath

Samipath er den ledende leverandøren av aktiviteter i Karasjok og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter hele året. Hos oss kan du omfavne det fantastiske landskapet rundt Karasjok, lære om den samiske kulturen og nordnorske folks levemåter. Samipaths filosofi er basert på humor, kunnskap og kvalitet. Vi er stolte av å tilby det aller beste indre Finnmark har å by på gjennom turene våre.

Samipath er et lokalt eid familieselskap med nesten 20 års erfaring og kunnskap. Vår nøkkel til suksess er basert på å opprettholde en sterk lokal tilknytning gjennom tett engasjement med lokale grunneiere, aktivitetsoperatører, guider og andre leverandører. Vi ønsker sterkt å levere det aller beste for våre samarbeidspartnere og gjester. Vi ønsker å være et forbilde for andre og sikre et bedre reiselivsdestinasjon for våre gjester.

Vi kan håndtere fra 1 til 50 gjester på våre aktiviteter, vi kan tilby deg private opplevelser og vi kan tilby deg gruppeopplevelser. Vi kjenner våre samarbeidspartnere og vi vet hva våre gjester forventer. Vi gleder oss til å se deg i Karasjok.

Bilder levert av Jan Helmer Olsen

Mange av våre vakre bilder vi bruker på denne nettsiden (som de ovenfor) er tatt av Jan Helmer Olsen. Han er en dyktig fotograf, og han har vært så snill å la oss bruke bildene hans. Vi fra Samipath anbefaler på det sterkeste at du sjekker ut nettsiden hans for flere bilder av Karasjok, nordlys og mye annet knyttet til livet i nord.

https://www.janhelmerolsen.com/

Sikkerhet levert av ProAdepto

Sikkerhet er et viktig tema for alle våre aktiviteter. For å sikre deg en spennende – og trygg – opplevelse, sørger vi for at alle våre utflukter er i henhold til Norges HMS-bestemmelser. Alle våre HMS – aktiviteter er levert av Norges ledende HMS – rådgivere innen reiselivsbransjen – ProAdepto AS. Som leverandør av mange aktiviteter krever vi også at alle våre partnere følger våre standarder og kan forsyne oss med dokumentert HMS – planer og risikovurderinger med høy kvalitet. Se etter ProAdepto-logoen hvis du vil være sikker på at aktivitetene dine er trygge OG spennende!

nb_NO