Nye overnattingstilbud i Karasjok

I løp av kort tid så vil Samipath ta å publisere nye overnattingstilbud. Tilbudene vil ha stor variasjon og ha stort spenn i fra tradisjonell overnatting tilbud for den som er mer eventyrlig.

Vi planlegger å ha overnattingsturer på isen i popuptelt, i hengekøye, i snøhule, i glampingtelt, på hytter, minihus og i våre hjem – dette er bare for å nevne noen. Overnattingstilbudet i Karasjok kommer til å få seg mange spennende nye tilbud som vi håper vil være til glede for våre gjester. De forskjellige tilbudene vil bli skreddersydd etter alle årstidene. Vi ser at våres lager blir større og mer innholdsrik desto lengere vi driver med firmaet og det gir nye muligheter. Vi har teste ut nye tilbud i 2023 og føler vi nå kan bruke 2024 på å gi ut tilbudene. Disse vil bli lagt ut på vår hjemmeside, facebookside og hos våre samarbeidspartnere.

2024 vil være et meget spennende år for oss i Samipath og vi gleder oss masse.

nb_NO