Familiedag på Dievvaljávri. Påskeaktiteter i Karasjok.

Vi i Samipath vil takk alle som kom på arrangementet, vår samarbeidspartner Karasjok festivaler som er en uvurderlig pågangsdriver for festligheter i vår bygd og alle store og små hjelpere som for ting til å gå i orden. I år vil vi spesielt takke Alf William Berg for brøyting av parkeringsplass og Pasi Laiti for slådding av skuterløypene før det hele braket løs.

Samipath kommer til å publisere vinnerene av konkurransen i morgen. De heldige vil bli kontaktet ila uka.

Påminner bare på at det er mye som skjer den kommende uka. Tirsdag er det Duodjemarkan på gamlesmia i Badjenarga. Det er satt opp 4 forestillinger med revygjengen. Det blir joikekonsert for barn og unge. Så det er bare å hive seg med, så ses vi.

Til slutt noen bilder og filmer fra dagens arrangementet