Påskemarked med Samipath, påska 2024, Karasjok

Påskemarkedet i år ble arrangert basert på alle henvendelsene som har kommet fra utflytterne som gjerne ville ha et duodjimarked som de også kunne delta på når de kom hjem til sitt kjære Karasjok i påsken.

Det var en jevn strøm med mennesker som hadde funnet veien til Samipath sine lokaler i Badjenarga denne påsken for å handle samisk håndtverk. De som hadde boder og salgsvarer kunne melde om godt salg og masse hyggelige mennesker som var innom for å handle og slå av en prat med andre. Samipath hadde kioskvarer og salget i kiosken gikk meget bra kunne kioskansvarlig Rav Sira melde etter at arrangementet var stengt.

Påskemarkedet måtte stenge litt tidligere i år slik at Revy gjengen skulle få tid til å rigge opp og trene på sine ting før arrangementet deres som begynte dagen etter.

Mediene hadde også tatt turen innom og de kunne melde dette: https://www.avvir.no/duodjemarkanat-beassasgussiid-dihte/

nb_NO