Revyen – en megasuksess

Revyen som ble satt opp denne påsken ble en publikumssuksess. Alle 4 forestillingene ble utsolgt på et blunk og publikum var meget fornøyde med opplegget.

Mediene hadde også stor dekning av revyen

NRK skriver : https://www.nrk.no/sapmi/runar-balto-spiller-sin-egen-tegneseriefigur-pa-revyscenen-1.16823859

Etter siste forestilling har det kommet mange forespørsler om det ikke vil bli satt opp enda et par forestillinger slik at de som ikke fikk plass denne gangen også kan komme å se revyen. Det har også være mange som skulle ønske at det var satt opp en revy for barn. Vi i Samipath har snakket med revy gjengen og de sier at det vil komme flere revy forestillinger og at de anbefaler folk om å ta kontakt med dem om de selv er interessert i å være med på å lage stemning på scenen til neste forestilling.

nb_NO