• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Nye tilbud på nettsiden – padling – vennegjeng, familie, firma, gruppe eller teambuildingstur

Nye tilbud på nettsiden – padling – vennegjeng, familie, firma, gruppe eller teambuildingstur

Sommeren nærmer seg med stormskritt og metrologene spår rekordvarme i nord. Vi i Samipath legger derfor en gammel slegger som tidligere har vært meget populær, men med våre nye tilbud på villmarkscampen våres på Vullosnjarga.

Grunnen til at vi oppdaterer opplegget er en stor interesse for denne type tur fra firmaer der det er blitt etterspurt blåturer, teambuilding og firmaturer. Tidligere har familier og vennegjenger benyttet seg mest av denne type opplegg, men nå skal vi lage mer flere slike tilbud for å etterkomme etterspørslene.

Om du ønsker flere slike opplegg så er det bare å ta kontakt så skal vi nok ta å mekke tilbud til deg.

https://www.samipath.com/produkt/padletur/

Padleturen starter i Ásebàkti. Padleturen er på ca 10 kilometer i luftlinje. Turen går i igjennom elvedalen til Karasjok sentrum og avsluttes ved brua. Elva er saktegående og har mange flotte sandstrender som det går an å stoppe på. Vi har et stort utvalg av båter som det går an å padle med, alt fra en en-mannspackraft til en 8-10 manns gummibåt.

Opplegget er laget slik at det vil være en oppvarmet stamp og badstue på villmarksleiren. Det er også en lavvu, utedo, grillplass og område der man kan sitte på. Villmarkscampen er plassert noen kilometer ovenfor Karasjok brua.

nb_NO