• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • To nye hytter for spennende ekspedisjoner og utleie

To nye hytter for spennende ekspedisjoner og utleie

To nye hytter har blitt en del av det vi kan tilby for overnatting. Disse hyttene vil åpne nye muligheter for turer over flere dager med varierte og spennende opplevelser. Hyttene ligger i Nuvvos på norsk side, ca 60 km fra Karasjok og ca 50 km fra Utsjok.

Hyttene kan også leies, dette kommer etter hvert på nettsiden.

Morten Eide og Ammon Piera Nystad

Panorama hytta inneholder en stor og flott stue med panoramavinduer. Kjøkken i åpen løsning med stua, tre soverom, bad og et anneks. Det er installert vannpumpe, forbrenningstoalett, gassvarmer for vann, ovn og kjøleskap i hytta så selv om det ikke er innlagt strøm og vann kan du nyte dagene ved Tanaelva. Hytta er bygget ut fra et ønske om å gjøre miljøpåvirkningen så lav som mulig.

Liten anneks med soveplass.

Åpen kjøkkenløsning til stua og vedfyrt peis

Stue og kjøkken med høyt under taket

Høstutsikten

Badstu

Hytta har 8 sengeplasser

Den andre hytta inneholder en romslig og fin stue med god utsikt til Tanaelva. Kjøkken i åpen løsning med stua, to soverom, bad og et anneks hvor det er klargjort for badstue. Det er installert vannpumpe, forbrenningstoalett, gassvarmer for vann, ovn og kjøleskap i hytta så selv om det ikke er innlagt strøm og vann kan du nyte dagene ved Tanaelva.

Stue med utsikt over elva

Fra stua til kjøkkenet

Hytta har 8 sengeplasser

Idyllisk område

Hyttene kan leies under rypejakt i Karasjok området. Finnmark har hatt mye ryper disse siste årene og dette området er stort et veldig godt sted for jakt.
Det vil også være mulig å padle ned til hyttene fra Karasjok.
Aktiviteter, ekspedisjoner og utleie av hyttene kommer på nettsiden.

nb_NO