• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Ønsker du å fiske i Finnmark? Samipath har mange forskjellige tilbud. Dagstur tilbudene for ørret og røyefiske er blitt oppdatert.

Ønsker du å fiske i Finnmark? Samipath har mange forskjellige tilbud. Dagstur tilbudene for ørret og røyefiske er blitt oppdatert.

Velkommen til det magiske Finnmark og samenes hovedstad Karasjok. Karasjok er landets nest største kommune med utallige kilometer med jakt og fiskeopplevelser. Dette er landet der ørreten glitrer i innsjøene med sine head and tails og røya danser i bekkene. Hos Samipath tar vi deg med på en uforglemmelig fiskeopplevelse som langt utover det vanlige. Hos oss får du bli med på en one on one tur eller at med deg et par heldige utvalgte til det vi kaller for nærområde – for om du bor midt i villmarka så er alt rundt oss definert som villmark for de aller fleste.

Samipath har over 20 års erfaring med guiding og turisme. Denne erfaringen blandet med en lidenskapelig tilknytning til naturen gir gevinst for deg som gjest. Gjennom stille padleturer og vandringer langs bredden, vil du oppdage Finnmarks skjulte perler i vår bakgård.

I det stor ørreten landes og vi sitter ved bålet og nyter av det naturen har å tilby så vil du forstå hvorfor dette stedet i hjerte av Sápmi har fanget hjertene til fiskere i generasjoner.

Så bli med oss på dagestur, bli en del av Finnmarks fiskehistorie og la naturen ta deg med på en reise du sent vil glemme!

nb_NO