Paintball, nytt tilbud fra og med sommeren.

Klar for å komme i gang adrenalinet med en runde paintball? Samipath ønsker å gi deg, vennene dine, familien eller kollegaene dine en minneverdig dag fylt med latter og spenning. Enten du er en erfaren baller eller helt ny i gamet så vi tilpasser opplevelsen etter ditt nivå og ønsker.

Samipath holder på å utvikle flere typer pakker som kan bestilles. Vi starter paintballsesongen med skogspill og utleie av utstyr, og vil i løp av sesongen komme med nye tilbud. Pakken inkluderer alt du trenger: paintballgeværer, ansiktsmasker, ammunisjon og alt det nødvendige sikkerhetsutstyret. Vi arrangerer også skreddersydde arrangementer for alt fra bursdagsfester til firmaarrangementer! Dette gjelder også for barn, men her gjelder spesielle regler med godkjenninger fra foreldre.

Paintball vil utfordrer deg både mentalt og fysisk. Paintball er teknisk krevende og vil kreve mange taktiske valg i samråd med dine lagsmedlemmer. Etterhvert vil det være mulig å velg mellom klassiske spill som «Erobre flagget», «Dødskamp» og «Kongen på haugen», eller prøv deg på våre unike opplegg som «Scenariospill» og «Venn eller fiende».

For å få et best mulig utgangspunkt så anbefaller vi alle som skal spille å gå igjennom det grunnleggende med paintballspill. Dette er for å sikre en trygg og god opplevelse. Eksempler på regler som alle må følge er: blant annet bruk av sikkerhetsutstyr, null fysisk kontakt og selvsagt – respekt for motstandere og dommere.

Interessert i å bestille? Vi tilbyr i første omgang en basispakke som dere kan lese mer om under paintballtilbudet.

Klar for action? Ta kontakt med oss i dag for et skreddersydd tilbud, og bli med på et paintballopplevelse du sent vil glemme!

nb_NO