Nytt tilbud i Karasjok, kitekurs for nybegynnere

Er du lei av å trekke pulken etter deg når du skal til de superhemmelige isfiskevannene som ligger langt inne på finnmarksvidda? We got you. Nå åpner Samipath for kursering innen snøkiting. Vi starter med å lansere begynnerkurs i snøkite. Kurse er lagt opp slik:

  1. Grundleggende opplæring: På et flatt og åpent område lærer vi om kiten og fokuserer spesielt på sikkerhetsaspektene.
  2. Vindteori og kitevalg: Vi trener på opp- og nedrigg av kiten og lærer å bedømme værforholdene for å velge riktig kite størrelse.
  3. Praktisk trening: Vi går gjennom hvordan vi får opp kiten og de grunnleggende posisjonene. Deretter øver vi på enkle manøvrer og svinger.

Snøkiting er en spennende og stadig mer populær form innen kitesport som lar deg utforske vidda på en helt ny måte.

På kurset vil det være et stort fokus på sikkerhet. Kiting er ikke helt ufarlig og defineres som ekstremsport og derfor terper vi mye på dette i det grunnleggende kurset. Vindforholdene og riktig kitevalg er viktige elementer som vi gjennomgår, i tillegg til riktig sikkerhetsutstyr som hjelm og lære seg utløser mekanismer og lignende helt avgjørende for å kunne kite så trygt som mulig.

En av de store fordelene med snøkiting er muligheten til å utforske variert terreng, fra åpne sletter til bratte fjellsider. Dette gir en følelse av eufori, frihet og jeg garanterer at det vil få pumpa til å slå.

Book kurset på: https://www.samipath.com/produkt/begynnerkurs-kiting-karasjok-finnmark-kite/

Vi har et stort utvalg av kiter. Så om du ønsker kan vi starte opplæringen med treningskiter og så bevege oss oppover i størrelse når du mestrer de minste kitene.

nb_NO