• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Rypejakt – jaktleir. Høsttilbud Finnmarksvidda, Karasjok

Rypejakt – jaktleir. Høsttilbud Finnmarksvidda, Karasjok

Høstjakta er like rundt hjørnet og mange har allerede tatt kontakt for å sikre seg rypejakt på vidda. Vårt nye tilbud er kraftig forbedret og har nå blitt oppdatert på nettsiden og på finn.no

Ønsker du å ta med gjengen på en jaktuke til Finnmarksvidda. We got you mate. Samipath har laget et nytt og bedre tilbud der du kan velge og vrake i tilbud. Rypejakta står i sentrum, men hos oss kan du kombinere jakta med fiske, gullgraving, elgjakt, andejakt eller skogsfugljakt. Vi har også tilbud på gammer, hytter og fjellstuer med varierende standarder. Vi har også tatt å fornyet våre ATV og henter inn en ny UTV denne sommeren for å klare å serve etterspørselen på best mulig måte. Ta kontakt med oss for et tilbud eller gå inn på våre tilbud.

Det nyeste tilbudet https://www.samipath.com/produkt/rypejakt-villmarkscamp-finnmarksvidda-jakttilbud-karasjok/

nb_NO