• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Nye samarbeidspartnere gir mange nye muligheter. Vi er i gang med å lage nye tilbud til vintersesongen.

Nye samarbeidspartnere gir mange nye muligheter. Vi er i gang med å lage nye tilbud til vintersesongen.

Vi har fått en økende mengde gjester som etterspør flere tilbud der man kan oppleve reindriften på nært hold. Vi begynte derfor å snakke med de som er gjetere innen næringen for å se på mulighetene og vi har allerede fått masse positive tilbakemeldinger. Dette er noe dere vil få stor glede av fremover. Det vi kan love er at det vil komme mange tilbud der reindrifta, det samiske, rein, samisk mattradisjon, samisk kultur og tradisjoner vil bli løftet opp på våre plattformer.

Derfor er det en stor glede å legge ut et helt nytt produkt der du som gjest har muligheten til å bli med en reindriftsutøver på en dag på jobbe. Opplegget vil være variert fra dag til dag, men den vil inneholde noen faste elementer som skuterkjøring, sporing av rein, bruk av kikkert, et innblikk i hverdagen til de som bor på vidda og mye mer.

Sjekk ut våre nye tilbud på https://www.samipath.com/produkt/reinsdyr-gjete-reinflokken/

nb_NO