En suksess! Sommerkickoff på Samfunnshuset

Full trøkk på samfunnshuset i Karasjok.

Vi i Samipath vil rette en stor takk til alle som deltok på vår sommerkickoff fest. Uten dere hadde ikke arrangementet blitt den suksessen det ble. Deres oppmøte og engasjement inspirerer oss til å fortsette arbeidet med å tilby nye og spennende arrangementer i fremtiden.

Vi ønsker å gi en spesiell takk til våre fantastiske underholdere:

Ole Mahtte Nedrejord og Ammon Piera Nystad for en utrolig quizkveld, dere loste kvelden inn på noen heftige diskusjoner i pausene. Petter Tretnes, Johan Biti, og Henning Anti for musikken som virkelig løftet stemningen. Dere er helt rå!

PREMIER GODT OVER 10000 KRONER! Vinner av årets største quiz i Karasjok! Samipath gratulerer med skryterettigheter og 5000 kr! Pengepremien vil bli sendt i løp av kort tid. Ber om at gutta tar kontakt med oss slik at vi får den riktige informasjonen. Premien på andreplassen var paintball med Samipath https://www.samipath.com/produkt/paintball-play-with-friends-karasjok/. Tredjeplassen ble premiert med et gavekort på 2500 kr.

Har du mistet noe? Vi fant en del ting på gulvet mens vi drev å ryddet. Ta kontakt med oss om du savner noe. Vi fant blant annet noen ringer, vises på bildet under. Disse har Sammol Nystad tatt vare på.

Savner du arrangementer eller lignende i Karasjok: ta kontakt, vi strekker oss langt for å prøve å lage flere og tilpassede tilbud til alle bygdas befolkning

nb_NO