• Hjem
 • >
 • Siste nytt
 • >
 • De nye ræcerbåtene har ankommet. Det betyr nye tilbud til dere!

De nye ræcerbåtene har ankommet. Det betyr nye tilbud til dere!

Vi har fått inn masse nytt utstyr. Denne uken kom de splitter nye packraftene. De er allerede blitt leid ut til en vennegjeng som skal padle fra Anarjohka nasjonalpark og følge elveleiet helt ned til Karigasniemi. Vi ønsker guttene lykke til på turen og skal lage en liten sak om dem når de kommer tilbake.

Siden packraftene vil være opptatt de neste to ukene så vil vi ikke tilby vårt nye packraft tilbud før 24.juli. I første omgang lager vi nybegynnertur med padling, men etterhvert så kommer det flere padletilbud til dere.

Packraft padling på Iesjohka – Nytt tilbud til eventyrlystne nybegynnere

Karasjok, 2024 – Samipath svarer på lokalbefolkningens ønsker og introduserer packraft padling på Iesjohka-elva. Dette nye tilbudet er perfekt for nybegynnere som ønsker en spennende og minneverdig padleopplevelse med de nyeste packraft-båtene.

En etterlengtet nyhet Endelig har Samipath imøtekommet etterspørselen etter nye padleopplevelser i Karasjok. Fra sommeren 2024 tilbyr de packraft padleturer, en aktivitet som kombinerer eventyr og naturopplevelser i det vakre Finnmark-landskapet.

Opplevelsens høydepunkter Deltakerne vil starte ved Sadejohka og padle ned Iesjohka-elva til like før Lairaguoika, en rute som byr på varierte småstryk og spennende utfordringer. Den totale varigheten på turen, inkludert forberedelser og sikkerhetsinstruksjoner, er ca. 3-4 timer. Selve padlingen tar rundt 1 time.

Profesjonell veiledning og utstyr Før padlingen begynner, vil deltakerne få en grundig gjennomgang av utstyret og et introkurs i sikkerhet ved packraft padling. Samipath har investert i nye packrafts av ypperste kvalitet og vil utstyre deltakerne med våtdrakt, padlevest og hjelm. Totalt er det fem packrafter tilgjengelig for årets padleturer.

Oppmøtested og pris Turen starter i Karasjok, hvor deltakerne får en kort orientering og alt nødvendig utstyr. Samipath tilbyr pakketilbud og grupperabatter, og oppfordrer interesserte til å ta kontakt for detaljerte tilbud.

Inkludert i prisen

 • Erfaren guide og instruktør
 • Alt nødvendig padleutstyr (packraft, åre, hjelm, redningsvest, våtdrakt)
 • Sikkerhetsinstruksjoner og grunnleggende padleopplæring

Hva du kan forvente

 • En spennende og lærerik padleopplevelse på den vakre Iesjohka-elva
 • Muligheten til å se Karasjoks nærområder på en ny måte
 • Adrenalinfylte øyeblikk gjennom elvas stryk
 • Stort fokus på sikkerhet med profesjonell veiledning hele turen

Praktisk informasjon Deltakerne bør ta med seg badetøy, solkrem, solbriller, eventuelle medisiner, en vanntett pose til mobiltelefonen, håndkle, klær til etter padlingen og eventuelt action kamera for de som ønsker å dokumentere opplevelsen.

Gi deg selv en uforglemmelig opplevelse i Finnmarks majestetiske natur med Samipaths nybegynner padleeventyr på Iesjohka. For mer informasjon og påmelding, besøk Samipaths nettside eller kontakt dem direkte.

Packraft padling Iesjohka – nybegynner
https://www.samipath.com/produkt/nybegynner-padletur-packraft-iesjohka/
nb_NO