• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Sjefen sjøl inviterer på elvebåt safari fra Karasjok ned Tanadalen til Nuvvos panaorama.

Sjefen sjøl inviterer på elvebåt safari fra Karasjok ned Tanadalen til Nuvvos panaorama.

Bli med på lengere elvebåttur fra Karasjok til Levajok den 13. juli til 14. juli. Turen starter klokken 10:00 ved Karasjok broa. Det er sjefen sjøl som ønsker å dele sitt hjertebarn av turer med deg. John Nystad er kaptein og guide på turen ned Tanadalen.

Denne spennende reisen inkluderer en overnatting på Nuvvos Panorama, hvor du vil bo i hytter med høy standard. John Nystad har planer om å stoppe et par plasser for å vise og fortelle om Tanadalens historie og dele lokalkunnskap. Et av høydepunktene på turen vil være kongesteinene med sin historie.

Turen inkluderer overnatting, lunsj og middag på lørdag, og frokost og lunsj på søndag. Transport tilbake til Karasjok fra Levajok med minibuss er inkludert. Prisen per person er 3000 kroner.

For de som ønsker en kortere tur, er det også mulig å ta elvebåten direkte fra Levajok til Karasjok den 14. juli klokken 14:00. Prisen for denne turen er 700 kroner per person, og vi ankommer Karasjok mellom klokken 21:00 og 22:00. Underveis vil vi ha en kaffepause med snacks mens vi går oppstrøms!

nb_NO