Legger ut fornyet tilbud – rypejakt på Finnmarksvidda. I år her vi også flere hytter som våre gjester kan benytte seg av.

Vi har tatt en avgjørelse på at vi skal tilby rypejakt i år. Vi har fått inn meldinger om at det er godt med ryper i områdene rundt Karasjok og vil dermed åpne opp for å tilby rypejakt til høsten. Vi pleier å være litt restriktive på dette siden det har vært litt dårlig med fugl i Finnmark de siste årene, men dette holder på å ta seg opp igjen. Vi velger derfor å være forsiktige optimister når det gjelder årets rypejakt. Legge ved noe statistikk fra finnmarkseiendommen (FEFO) fra 2023 https://www.fefo.no/aktuelt-nyheter/utsikter-for-arets-rypejakt.8319.aspx

Vi legger ut jakta på flere plattformer blant annet på finn.no https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=100677893 , her på nettsiden og hos våre samarbeidspartnere.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig jaktprat

Share

Search
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Newsletter

Subscribe for our monthly newsletter to stay updated

Gallery