• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Legger ut fornyet tilbud – rypejakt på Finnmarksvidda. I år her vi også flere hytter som våre gjester kan benytte seg av.

Legger ut fornyet tilbud – rypejakt på Finnmarksvidda. I år her vi også flere hytter som våre gjester kan benytte seg av.

Vi har tatt en avgjørelse på at vi skal tilby rypejakt i år. Vi har fått inn meldinger om at det er godt med ryper i områdene rundt Karasjok og vil dermed åpne opp for å tilby rypejakt til høsten. Vi pleier å være litt restriktive på dette siden det har vært litt dårlig med fugl i Finnmark de siste årene, men dette holder på å ta seg opp igjen. Vi velger derfor å være forsiktige optimister når det gjelder årets rypejakt. Legge ved noe statistikk fra finnmarkseiendommen (FEFO) fra 2023 https://www.fefo.no/aktuelt-nyheter/utsikter-for-arets-rypejakt.8319.aspx

Vi legger ut jakta på flere plattformer blant annet på finn.no https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=100677893 , her på nettsiden og hos våre samarbeidspartnere.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig jaktprat

nb_NO