• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Jakten på storoksen. Elgjakt i Karasjok Finnmark – i hjerte av Sápmi

Jakten på storoksen. Elgjakt i Karasjok Finnmark – i hjerte av Sápmi

Enten du er en erfaren jeger eller en nybegynner, er en jaktopplevelse i Karasjok noe som vil berike og inspirere deg på utallige måter. Bli med oss i Samipath på en jaktopplevelse i hjerte av Sápmi. Samene har en dyp forbindelse til naturen, og vår kultur er sterkt preget av respekt og omsorg for det naturlige miljøet. Vårt tradisjonelle levebrød, inkludere jakt og fiske og er tett knyttet til naturens rytme og balanse. Å jakte i Karasjok gir deg ikke bare en mulighet til å oppleve den praktfulle naturen, men også en innsikt i den samiske kulturen og en mulighet til å jakte i noen av de største jaktfeltene i landet. Samisk forvaltning av naturen har vist seg å være svært gunstig for å opprettholde sunne og bærekraftige elgstammer i områder som Karasjok. Derfor har elgjakt i området blitt meget ettertraktet.

I Karasjok som ligger i den nordlige delen av Nord- Norge utgjør en del av det store og naturskjønne Finnmark fylke. Kommunen Karasjok som er den nest største i landet har et variert og rikt terreng som er ideelt for elg. Det er spesielt de store vernede områdene der jakta er forbudt som produserer de virkelige store dyrene. Fra tette skoger og myrlendte områder til åpne fjellandskap og elveleier, gir dette landskapet et mangfold av habitater for elgen å trives godt i.

For mer informasjon les vårt jakttilbud under aktiviteter på vår nettside. https://www.samipath.com/produkt/elgjakt-storoksen-trofe-karasjok-finnmarksvidda/

Elgjakta er nesten som en religion å regne for enkelte i Karasjok. Dette er noe som vi går å gleder oss til igjennom hele året og vi håper på å kunne vise deg hvorfor dette er så viktig for oss. Ta gjerne kontakt med oss i Samipath for en hyggelig jaktprat og et uforpliktende jakttilbud.

nb_NO