• Hjem
  • >
  • Siste nytt
  • >
  • Hytte til leie – rypejakt, Finnmarksvidda Karasjok

Hytte til leie – rypejakt, Finnmarksvidda Karasjok

Ta med gutta på en gruppetur for å jakte på Finnmarksvidda. Tilbudet har tidligere blitt omtalt som en perle. Opplev rypejakt på vidda med Samipath!

Drømmer du om en spennende jakt på vidda langt fra byens mas og kjas? Da er Finnmarksvidda med sitt majestetiske landskap og rike dyreliv, det ideelle reisemålet for deg. Vi har en jakt hytte inne på Finnmarksvidda disponibelt for rypejakta.

Samipath tilbyr et spesialtilbud som inkluderer en hel ukes jakt på vidda, innkjøring av utstyr og delvis tilrettelegging av jakta. Jaktterrenget har vært en favoritt hos flere av våre guider i lengere tid. Området har viddelandskap, store myrer, mange vann med både ørret, harr, sik, lake, gjedde og abbor. Om du er interessert i slikt så kan vi anbefaler noen vann hvor det er mulig å fiske opp både lunsj og middager.

Inkludert i Pakken:

For en pris av 37 000 NOK får du ikke bare en ukes jakt, men også en komfortabel fjellhytte som base. Hytten, selv om den er enkel, tilbyr alle nødvendige fasiliteter for et opphold på fjellet. Med senger, et enkelt kjøkkenområde, og en vedfyrt ovn. Hytta har et koselig preg hvor roen garantert får senke seg på kvelden etter en lang dag med jakt. Programmet strekker seg over 7 dager, med 5 dedikert til jakt. Dette er selvfølgelig relativt, siden den dag 1 og dag 7 i realiteten er jaktdager der dere går inn og ut av jaktområdet. Ved ankomst i Karasjok vil dere bli tatt imot av teamet som vil gå gjennom grunnleggende og gi deg en introduksjon til området. Vi Anbefaler alle våre gjester å ta med GPS og kart over området. Dere jakter alene, men vi vil gi våre beste tips på hvor vi tidligere har lyktes. For de som ønsker å forlenge oppholdet, er det også muligheter for dette, gi beskjed i god tid så skal vi komme med tilbud.

Les dere opp på småviltjakta på https://www.fefo.no/jakt/smavilt/ her får dere informasjon om både rypejakta og om kortpriser

Les mer om tilbudet på: https://www.samipath.com/produkt/rypejakt-hyttetilbud-finnmark-karasjok/

nb_NO